Onze Diensten

Verhuur als zzp lasser

Op zoek naar een goede zzp lasser die

allround, gekwalificeerd, gecertificeerd en gediplomeerd is? Tevens jarenlang ervaring heeft in staal, rvs en aluminium lassen. Neem dan gerust contact op voor meer info.
Uur of dagtarief op aanvraag


Laswerk

Wij kunnen diverse laswerkzaamheden voor u uitvoeren, waaronder :

  • Tig lassen
  • Mag lassen
  • Mig lassen
  • Elektrische lassen

Gecertificeerd Laswerk

Gecertificeerd lassen wordt steeds belangrijker in Nederland en Europa. De kwaliteitseisen voor lassen worden vastgelegd in Normen. Een bedrijf dient te kunnen aantonen dat gelast wordt onder een bepaalde normering en dat het bedrijf daarvoor gekwalificeerd is. Lasservice Nicolai is een gecertificeerd lasbedrijf.


Jachtbeslag

Verder kan Lasservice Nicolai u voorzien van alle mogelijke RVS dekbeslag. Voor kleine reparaties kunt u bij ons langskomen, maar wij voeren ook werkzaamheden op locatie uit in Leeuwarden, Heerenveen Drachten of Dokkum.


Sierhekwerken

Ook voor metalen sierhekwerken bent u bij Lasservice Nicolai op het juiste adres. Een op maat gemaakte sierhekwerk van perfecte kwaliteit en duurzaamheid. Dat is de norm van Lasservice Nicolai.


interieur & Exterieur

Creativiteit en innovatie komen volledig tot hun recht in de meest uiteen­lopende projecten. Deze variëren van een op maat gemaakte RVS trap tot een zelf ontworpen zonnewijzer, stoere eettafel of strakke trapleuning. Wij kunnen bijna alles ontwerpen en uitvoeren vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.